En aquestes pàgines, a més d'informació rellevant sobre l'entitat i els seus productes, podrà trobar serveis d'informació cultural i comercial de tots els àmbits, i també formularis de contacte a través dels quals podrà obtenir serveis, suggerir o consultar qualsevol qüestió.

Desde l'any 1996, Actiu informatica ha treballat en constant servei a la petita i mitjana empresa, per a oferir un àgil i ampli subministrament de productes informàtics i serveis per a la seva administració, planificació, automatització, comunicacions i seguretat.

Aquesta progressió efectuada a Banyoles i Porqueres ha anat acompanyada de la seva equivalent a la resta de la comarca del Pla de l'Estany, i també La Garrotxa, el Gironès i l'Alt Empordà passant a ser empresa de referencia d'altres centres ja establerts.

Durant aquest període, i en base a l'experiència adquirida, Actiu informatica ha incrementat el seu potencial innovador, oferint els últims avenços en teletreball i pàgines web programades.

Els nostres recursos són dedicats a la distribució d'equips informàtics d'alt rendiment i fiabilitat, desenvolupament d'aplicacions de gestió (fabricació, magatzem, facturació), aplicacions de suport al client (telefònic i per internet), planificació i administració de sistemes informàtics, assessorament administratiu per a la informatització de l'empresa, desenvolupament de pàgines d'internet (informatives i de gestió), etc.

La qualitat en qualsevol muntatge o servei és la primera premisa que seguim permanentment, i segueixen els fabricants nacionals i internacionals dels components que escollim, líders en el sector i homologats pels seus processos de producció i resultat en el producte. Aquest és l'origen de la garantia dels nostres articles i treballs.

La tècnica, imaginació i solidesa en el treball han merescut la confiança de les corporacions i les famílies per als projectes i activitats informàtiques que s'han pogut plantejar. Per a una empresa tan jove com la nostra, és un aspecte molt important haber estat seleccionada pels nostres clients com a proveïdora d'un apartat tant important com la seguretat i estabilitat.

La nostra sòlida premisa és el seguir oferint l'atenció, eficacia i servei que tots els nostres clients ens mereixen. Com a administrador i desenvolupador, facilitem tot l'assessorament tècnic i d'utilització de la informàtica, que assegura la bona qualificació i vàlua de d'usuari final o treballador.

L'exigent competitivitat del nostre mercat, fa que la constant renovació tecnològica sigui un dels secrets que permet a una empresa subsistir en l'àmbit de les comarques de Girona.

Targeta identificativa

Xarxes, accés i seguretat a internet
Compartir recursos Cables MSN
Programes de gestió administrativa
Documentacio Magatzem Factura
Pàgines-web, teletreball i en grup
Targeta de presentacio Mans colaborant Portatil i a casa
Reparació a domicili i suport
Que vinc! Plaques, ventiladors i radiadors T'ajudo?
Assessorament organitzatiu
Organigrama Targetes Codi de barres
Equipament i accessoris
Videoprojector Gravador de discs Fotocamera-CD


altres pàgines recomanades:
- Formulari de contacte
- Serveis d'internet
- Articles informàtics
- Programes de gestió administrativa
- Documentació informàtica


Contacte Sense derivatsAtribucio Actiu informatica Copyleft Actiu