Afinitat amb altres organitzacions Actiu informatica, 25-12-2004

GiLUG
Grup d'Usuaris/es de GNU/Linux i Programari Lliure de les Comarques Gironines, on busquem la divulgació de GNU/Linux i el Programari Lliure, i també ens ajudem mútuament per a la seva instal·lació i ús.
Jornades de Programari Lliure
Les Jornades de Programari Lliure de Catalunya són uns dies plens d’activitats molt diverses. Per tant el públic a que van dirigides és també molt ampli. Totes aquelles persones que, pel motiu que sigui, tenen interès en el món del programari lliure hi s ón convidades..
SoftCatalà
Col·lectiu sense finalitat de lucre, l'objectiu bàsic del qual és fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies.
La nostra afinitat es basa en la necessària aposta que s'hi sol fer pel programari lliure (free software), donat que el mercat de la propietat intel.lectual margina les "minories" culturals.
Free Software Foundation
Fundació que dóna suport a tots els aspectes del Programari Lliure, especialment al Projecte GNU. Es recolza activament el desenvolupament de Programari Lliure i sistemes operatius basats en GNU tals com GNU/Linux, i principalment la distribució Debian. A més a més, es proporciona un centre d'ajuda per a polítics, advocats i periodistes, per a garantir el futur legal, polític i social del Programari Lliure.
Fundació Wikimedia
La Fundació Wikimedia és una organització sense ànim de lucre que manté la Wiquipèdia i altres projectes multilingües i de contingut lliure.
Ubuntu
Projecte promogut per l'empresa Canonical que aconsegueix la distribució internacional de GNU/Linux més estable i fàcil de provar i utilitzar. Ubuntu GNU/Linux és una distribució basada en Debian GNU/Linux amb la intenció d'arribar a totes les persones de totes les cultures de forma gratuïta.
K-DEMar
Nous desenvolupadors de la comarca del Maresme amb una distribució Live-CD de GNU/Linux basada en Debian, apta per a usuaris inexperts i per a l'àmbit domèstic.

Desde l'any 1996 a les comarques gironines, Actiu informatica ha treballat per a la petita i mitjana empresa, el particular i l'administració pública, per a oferir serveis per a la seva administració, planificació, automatització, comunicacions i seguretat.
Per a mantenir la mateixa línia de transparència del producte amb l'usuari final, ara apostem pel Programari Lliure i de codi obert.
Agnal informatica