Prove´ment de Serveis d'Internet Equips
Veure estat actual


Actiu Informatica t'ofereix la permanent permanent presŔncia de continguts a internet avalada per la qualitat dels serveis contractats amb equips SUN Microsystems, IBM, Cisco, 3COM, el punt neutre Espanix, i amb tot el suport d'un equip professional.

Actiu Informatica t'ofereix les solucions mÚs innovadores per a la publicaciˇ assistida de continguts i el teletreball: bitÓcoles per a publicar, wikis per a treballar, f˛rums per a parlar, galeries de foto/audio/video, emissions per a rÓdio i TV, correu electr˛nic i llistes de distribuciˇ, escriptori remot, etc.

Assessorament comercial. Treballem junts: vostŔ coneix els objectius de la seva empresa i nosaltres coneixem aquest mitjÓ tecnol˛gic. Junts crearem i dissenyarem una soluciˇ coherent i estable.

Conviure amb les noves tecnologies. Actiu Informatica colĚlabora amb institucions i empreses en la difusiˇ i formaciˇ de les noves tecnologies de comunicaciˇ.
Entra amb nosaltres a la nova era de la informaciˇ. El resultat serÓ un estalvi en temps i comunicacions i un augment de la teva organitzaciˇ i prÓctica en p˙blic.

Alguns dels nostres antics projectes:
Enviar missatge a Actiu informatica PÓgina principal de Actiu informatica